6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Devlet hastanesinde randevulu dönem

Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Atilla Öztürk, hastane bünyesinde yeni bir sistem uygulamaya başlayacaklarını söyledi.

Bir ay içinde başlamayı hedefledikleri yeni uygulama hakkında bilgiler veren Opr. Dr. Atilla Öztürk, randevulu sisteme geçeceklerini ve gece saatlerinde uzman branş doktoru sıkıntısını ortadan kaldıracaklarını belirtti.

Yeni sisteme geçtiklerinde öğleden sonra 14.00-16.30 saatleri arasında randevulu sistemi uygulayacaklarını kaydeden Öztürk, "Bu saatlerde doktorlar randevulu hasta kabul edecekler. Bu sistemi oturttuktan sonra tam gün uygulamasına geçeceğiz" dedi.

Bu sistemin hayata geçmesiyle birlikte gece yarıları acil vakalarda uzman branş doktoru sıkıntısının da ortadan kalkacağını kaydeden Öztürk, "17.00-24.00 saatleri arasında acil vakalarda önemli olan belli branşlardaki doktorlarımız hastanede bulunacaklar. Gece yarıları doktor bekleme veya arama sorunu olmayacak. Bu sistem ile daha bilimsel ve kaliteli sağlık hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. İnsan gücünü daha rasyonel kullanacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 13:21:30
Güncelleme :18 Ekim 2008 Cumartesi 16:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?