7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Doktorlar yemekte buluştu

Ordu Tabipler Odası'nın '14 Mart Tıp Bayramı' nedeniyle düzenlediği yemekte doktorlar bir araya geldi.

Balıktaşı Otel'de düzenlenen yemeğe Ordu Vali Yardımcısı Adem Demir, Belediye Başkanı Seyit Torun, Garnizon Komutanı Celal Çürek, Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, Ordu Tabipler Odası Başkanı Mithat Yağlı ile çok sayıda doktor ve davetli katıldı.

Yemek öncesi bir konuşma yapan Ordu Tabipler Odası Başkanı Mithat Yağlı, doktorlar olarak büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirtti. Yağlı, en uzun eğitim süresine sahip, meslek riski olarak birinci sırada yer alan ve günde yaklaşık 150 hastayı muayene ederek bir inanılmazı gerçekleştiren doktorlara Türkiye'de gerekli desteğin verilmediğini söyledi.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun da gecenin ve günün her saatinde vatandaşlara hizmet veren doktorlara minnet ve can borçlarının olduğunu belirtti. Ordu'nun sağlık kalitesinin her geçen gün yükseldiğini dile getiren Torun,"İl olarak çok şanslıyız. Artık bir kalp ameliyatı hayal olmaktan çıktı. Bu konuda katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yemekte ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen Briç ve Satranç Turnuvası'nda birinci olanlara plaket verildi. Turnuvada birinci olan Dr. Kadri Güleç'in plaketini Vali Yardımcısı Adem Demir verirken, briç birincisi Dr. Mehmet Sağra plaketini Belediye Başkanı Seyit Torun'un elinden aldı. Gece sürpriz hediyeler ve havai fişek gösterisiyle sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 18:26:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?