6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Dramı ortaya çıkaran kaza

Ordu'da maddi imkansızlıklar nedeniyle öğrenci servisine binemeyen iki kız kardeş, evlerine gidebilmek için otostop yaptıkları kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu ağır yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, Gülyalı İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören Tuğçe Saka (15) ve kardeşi Tuğba Saka (11) okul çıkışında buluştu. Maddi imkansızlıklar nedeniyle diğer arkadaşları gibi öğrenci servisiyle evlerine gidemeyen Saka kardeşler, yaya olarak yola çıktı. Evlerine gitmek için bir süre yürüyen öğrenciler yoldan geçen henüz sürücüsü belirlenemeyen 52 RR 022 plakalı kamyonete otostop yaparak bindi.

Aracın Gülistan Mahallesi'ne geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kamyonet yaklaşık 20 metrelik fındık bahçesinden aşağıya yuvarlandı. Büyük bir gürültüyle bir alt yola kadar inen kamyonetin içerisinde Tuğçe Saka ve kardeşi Tuğba Saka yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine giden 112 Acil servis ekipleri ilk müdahalesini kaza yerinde yaptıkları küçük Tuğba ve ablası Tuğçe'yi Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Vücudunda çok sayıda kırık bulunan kardeşlerin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 18:16:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?