7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Duasız maça çıkmıyor!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Bruno Ferreira Mombra Rosa, her maça dua ederek çıkıyor.

Maç öncesi ilginç ritüellerle dua eden Bruno, gol krallığı yarışında da ikinci sırada bulunuyor.


Sezon başında Brezilya'nın Flemingo takımından Orduspor'a transfer olan Bruno Ferreira Mombra Rosa, maç öncesi soyunma odası ve saha içindeki dua ritüeliyle dikkat çekiyor. Soyunma odasına geldikten sonra takımla birlikte ısınmak için sahaya çıkan Bruno, tekrar soyunma odasına dönüp maç için sahaya çıkmaya bir kaç dakika kala ilginç bir ritüel uyguluyor.

Başını bir örtü ile kapatan ve köşede sessizce dua eden Bruno, sahaya çıktıktan sonra bu kez ellerini işaret parmaklarıyla birlikte havaya kaldırarak
bir kaç saniye süren dua ediyor. Bruno, İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada ise gözlerini kapatarak adeta 'huşu' içerisinde maça hazırlanıyor. Brezilyalı Bruno, gol attığında ise işaret parmaklarını göğe kaldırarak, Allah'a şükrediyor.


38 metrelik İsa heykelinin bulunduğu Rio De Jenerio'da 11 Ağustos 1988 tarihinde doğan ve Katolik olan Bruno, Bank Asya 1. Lig'de Orduspor formasıyla çıktığı 10 maçta 7 gol atarak, 9 gol atan Diyarbakırspor'lu Emrah'ın ardından ikinci sırada bulunuyor.

İha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 11:29:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ethem IP: 78.178.57.xxx Tarih : 3.11.2008 20:22:10

helalin var gol gol gol lerin devamını bekliyoruz