7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Ehliyetsiz sürücü kaza yaptı

Ordu'da ehliyetsiz sürücünün çarptığı şahıs ağır yaralandı.


Edinilen bilgilere göre kaza, Belediye Kavşağı İlk Adım Anıtı önünde saat 16.50 sıralarında meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa K.'ye (40), ehliyetsiz olduğu öğrenilen A.Ş. (26) yönetimindeki 52 AY 157 plakalı otomobil çarptı.

Mustafa K., çarpmanın etkisiyle metrelerce asfaltta sürüklendi. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Mustafa K., daha sonra 112 Acil Servis ekiplerince Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mustafa K.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 18:58:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Vedat AYDOGDU IP: 91.64.3.xxx Tarih : 28.08.2008 23:31:34

Evet maalesef yine olan o hic bir sucu olmayan o yayaya oldu.Öncelikle yarali vatandasa acil sifalar diliyorum.Ehliyetsiz sürücüymüs,ehliyeti olsa neolur ki???Ehliyetmi sürüyo arabayi.Maalesef kimin nereye hangi seritten gittigi belli degil,ariza seritinden hizla gelen sürücümü ariyorsun yoksa iki seritli olan sahil yolunu dört serite cikarmak isteyen sürücümü?????Adam iki seritli yolun ikiside dolu ortadan gecmek istiyo ya...Var mi böyle sey...Maalesef bu kafa yapimiz degismedigi müddetce biz daha cook duyariz böyle kazalari.Lütfen karsimizdakilere saygi duyalim.