6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Emekli öğretmenler unutulmadı

Ordu'da meslek hayatları boyunca binlerce öğrenci yetiştirerek emekli olan öğretmenler unutulmadı.


Ordu Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, emekli olan öğretmenlere düzenlenen bir yemekte 'Hizmet Şeref Belgesi' verdi. Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen yemeğe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, okul müdürleri, emekli olan öğretmenler ve davetliler katıldı. Yemekte bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Uzun, meslek hayatları boyunca binlerce öğrenci yetiştiren, yetiştirdiği öğrencileri gerek iş, gerek siyaset gerekse sivil toplum hayatında önemli yer tutan öğretmenlerin emeklerinin karşılığının hiçbir zaman
verilemeyeceğini söyledi. Atatürk'ün 'Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' sözünü hatırlatan Uzun, "Sizin yetiştirdiğiniz nesiller bugün ve yarın bu ülkenin sesi ve nefesi olacaktır. Size minnettarız" dedi.


Uzun, emekli olan il merkezindeki ilköğretim ve liselerde görev yaparken emekli olan Selami Ertuğrul, Hüsamettin Şahin, Ayşe Ömerustaoğlu, Aygül Güler, Sevim Durmaz, Hilmiye Toprak, Celal İnanlı, Aynur Özel, Sebahattin Öztürk ve Cemil Sezer'e 'Hizmet Şeref Belgesi' takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 09:13:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?