7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Emlakçılar birleşti

Ordu'nun Ünye ilçesinde faaliyet gösteren 22 emlakçı, ‘Ünye Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ çatısı altında birleşti.

Derneğin açılışı, Belediye Başkan Vekili İsmail Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Telcioğlu, MHP İlçe Başkanı Nedim Can ve Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı İsmail Başoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Kurdele kesiminde bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili İsmail Sarı, "Meslek gruplarının bir araya gelerek birlik ve beraberlik sergilemeleri güzel bir şey. Günümüzde emlakçılık önemli bir sektör haline geldi. Dernek çatısı altında bu hizmetin vatandaşlara daha iyi verileceğine inanıyorum" dedi.


Dernek Başkanı Ahmet Akkaya ise yaptığı konuşmada, "Emlak piyasasında yaşanan hareketliliği bir sistem içersinde gerçekleştirmek amacıyla 22 emlakçı bir araya gelerek dernek kurduk. Dernek prensiplerine bağlı kalarak daha güvenli ve sağlıklı emlak alım satımında denetleyici konumda olacağız. Vatandaşlarımızın yıllarca biriktirdiği paralarını huzurla oturabileceği bir ev hayaline endişe etmeden kavuşmasına yardımcı olacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından Belediye Başkan Vekili İsmail Sarı tarafından kurdele kesilerek deneğin açılışı yapıldı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 02:56:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?