6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Emlakçılar yemekte buluştu

Fatsa Emlakçılar Derneği tarafından düzenlenen yemekte, emlakçılıkta kalitenin artırılmasına işaret edildi.


Atatürk Parkı Restaurant'ta düzenlenen yemeğe Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Samsun Tüm Emlakçılar Odası ve Bölgesi Birlik Başkanı Hasan Arslan, Federasyon Üst Kurulu Denetim Başkanı Gökhan Güney ve Başkan Yardımcısı Kadir Gönül ve emlakçılar katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, ilçenin hızla geliştiğine dikkat çekerek, "Bugün bin civarında inşaat halinde konut olduğu tahmin edilmektedir. Derneğin kuruluşundan bugüne kadar göstermiş olduğu çalışmaları takdirle karşılıyorum" dedi.


Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise Fatsalı emlakçıların oluşturduğu derneğin bu işi ayakçılıktan kurtardığını belirterek, "Üzülerek söylemek istiyorum ki birçok yerde iş yapamayanlar, tutunamayanlar inşaatçılık ve emlakçılık yapıyor. Bu işi profesyonel yapanları tenzih ediyorum. Ben olaya bir belediye başkanı olarak değil, meslektaş olarak yaklaşıyorum. Emlakçıların oluşturduğu birliktelik çok önemli ve kayda değer. İnşallah çok daha güzel olur. Başka bir iş beceremeyip de ayakçılıkla emlakçılık yapan kişilerden bu işi kurtarmak lazım. Bunu şehircilik anlamında çok önemsiyorum" diye konuştu.


Toplantıda son konuşmayı yapan Samsun Tüm Emlakçılar Odası ve Bölgesi Birlik Başkanı Hasan Arslan da sağladığı bu birliktelikten dolayı Fatsa'yı kutladığını ifade ederek, "Bu birlik ve beraberlik zamanla çok daha güzel başarılar getirecektir" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 20:09:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?