6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Emniyet Müdürü'nden açıklama

Ordu Emniyet Müdürlüğü'nden alınarak Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Daire Başkanlığı emrine atanan Sezai Boran, "Görevden alınmamın Kömür 52 operasyonuyla ilgisi yoktur" dedi. 

Ordu Emniyet Müdürlüğü'nden alınarak Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Daire Başkanlığı emrine atanan Sezai Boran, yaptığı yazılı açıklamada, çeşitli basın yayın organlarında şahsına atfen lehinde ve aleyhinde haberler yapıldığını, bu yayınları yapan kuruluşlara herhangi bir bilgi vermediğini belirtti. Sezai Boran, "İçişleri Bakanlığımız tarafından hakkımda yapılan bir şikayet üzerine Mülkiye Müfettişlerimize yaptırmış olduğu inceleme sonucu görülen lüzum üzerine takdir yetkilerini kullanarak, Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Daire Başkanlığı emrinde geçici olarak görevlendirmem uygun görülmüştür. Konunun yayınlarda, açıklamalarda bahsedilen 'Kömür 52' operasyonuyla bir ilgisi yoktur" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 17:08:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ozan çıtak IP: 78.174.227.xxx Tarih : 28.03.2008 01:30:25

burası türkiye ne kadar dogru iş yaparsanız okadar başınız belaya girer bakın yeni emniyet müdürüne soruşturma ve ceza alıyor ona ödül olarak il emniyet müd weriyorlar daha ne olsun be