7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

En çok çocuğu olana plaket

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Teşkilatı Yaşlılar Koordinasyon Merkezi, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan 'Yaşlılar Haftası' sebebiyle, 'En fazla çocuk sahibi olan yaşlı' ile 'En fazla çocuk okutan yaşlılara' plaket takdim etti. 

Öğretmenevi'nde düzenlenen geceye, AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Merkez İlçe Başkanı Halit Tomakin ve parti yöneticileri katıldı. AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, yaptığı konuşmada, Türkiye'de bugüne kadar gelip geçen iktidarların en fazla ihmal ettiği kesimin yaşlılar olduğunu, ancak kendilerinin ilk kez yaşlılar koordinasyon merkezini kurarak onlara hitap eden tek parti olduklarını belirtti.
Gecede Ulubey'in Refahiye köyünden 97 yaşındaki 15 çocuk sahibi Recep Elmas'a 'En fazla çocuk sahibi olan yaşlı' ödülü verildi. Recep Elmas'ın plaketini AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal takdim etti. Yine ayrıca 5 çocuğunun 5'ini de üniversitede okutan Muzaffer Akça'ya 'En fazla çocuk okutan' ödülü verildi. Muzaffer Akça, "Eğer çocuklarınızla yakından ilgilenirseniz onların hepsini okutabilirsiniz" derken, Recep Elmas ise "Bizim zamanımızda imkanlar kıttı. Şimdikiler şikayet etmeden elindekileri en iyi şekilde kullansınlar. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılarak yapabileceklerinden geri durup kendilerini tembelliğe vermesinler" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 13:28:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?