6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Engelli çift 'umut'landı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 2007 yılının Haziran ayında evlenen görme engelli Osman ile doğuştan 2 kolu özürlü Hacile Bayır'ın sağlıklı bir bebeklerinin oluşu çifti sevince boğdu. Çift, bebeklerine 'Umut' adını koydu. 

Fatsa Devlet Hastanesi'nde santral memuru olarak çalışan Osman Bayır baba olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Dünya'nın en güzel mutluluğu. Evlat her şeyin bedeli. İnşallah büyüdüğünde vatanımıza hayırlı bir evlat olmasını istiyorum. İsmini Umut verdik. Çünkü o bizim umudumuz" dedi. 

Bebekleri anne karnındayken, onun da engelli olmasından endişe ittiklerini belirten baba Osman Bayır, "Bu yüzden sürekli kontrollerini ve tedavilerini yaptırdık. Emeği geçen doktorlarıma teşekkür ediyorum. Oğlum yakışıklığını benden almış. Gerçi ben görme engelliyim ama gönül gözlerimle onun yakışıklı olduğunu görüyorum. Onu görmeyi çok isterdim. Dünyanın en güzel olayı görmek. Allah hiç kimseyi bir organından mahrum bırakmasın. İnşallah yavrumuzun bahtı da iyi gider. Ben 11.5 yaşına kadar görüyordum. Sonradan görme engelli oldum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 13:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?