7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Engellilerden Vali Kaban'a ziyaret

Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Vali Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti.


Kulüp faaliyetleri, başarı ve hedeflerin anlatılması amacıyla yapılan ziyarete Kulüp Başkanı Cevat Karagöl, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cevat Karagöl, kuruluşlarından bu yana geçen süre içerisinde örneği olmayacak bir çalışma yaptıklarını belirtti. Bu başarıları tamamen Ordu'nun çocuklarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Karagöl, bu dönem içerisinde Avrupa'da büyük başarılara imza atmış Süper Lig takımlarından Galatasaray'a tekerlekli sandalye basketbol oyuncusu Fikri Gündoğdu'yu transfer etme başarısı gösterdiklerini kaydetti.

Ordu Valisi Ali Kaban da ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getirerek, engelli spor kulüplerine ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Özürlüler İdaresi Başkanı Mehmet Aysoy'un çocukluk arkadaşı olması münasebetiyle engelliler konusunu çok yakından bildiği ve özellikle ilgilendiği belirten Vali Kaban, "Hatta bu hususta şahsım ve eşimle birlikte bedensel engelliler dernekleriyle yakın temasa geçeceğiz. Fakat fındığı aşıp da bu işlere yönelemedik. Bundan sonra çok daha yakından takip ederek elimizden gelen desteği vereceğiz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 14:07:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?