7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Esnaftan başkana pankartlı teşekkür

Ünye Sanayi Sitesi esnafı, başarılı alt yapı çalışmaları sebebiyle Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'na astıkları pankart ile teşekkür etti.

Yıllardır kangren haline gelen sanayi sitesi altyapı ve yollarını yakın zamanda ele alarak yenileyen ve halkın hizmetine sunan Başkan Ahmet Arpacıoğlu'na yöre esnafı ilgisini esirgemedi. Sanayi Sitesi esnafı kısa sürede tamamlanan çalışmaların ardından Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu için teşekkür pankartı astı. Sitedeki esnaf ve sanatkarlar tarafından site girişine asılan pankartta, "Sanayi Sitemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Arpacıoğlu'na teşekkür ederiz" Yazısı dikkat çekti.

Pankartı değerlendiren Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, çok duygulandığını belirtti. Başkan Arpacıoğlu, "Sanayi Sitemize ihtiyacı olan hizmetleri götürdük. Oradaki esnaf ve sanatkar hemşehrilerimizde sağ olsunlar, teşekkürlerini böyle bir yöntemle ifade etmişler, vefa göstermişler. Biz görevimizi yapıyoruz. Ancak, 'marifet iltifata tabidir' denir. Çalışırken, hizmet ederken insanların memnuniyetini görmek, vefa görmek şevkimizi bir kat daha artırıyor. Biz de bu pankartı asma inceliğini gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 15:02:41
Güncelleme :22 Ocak 2008 Salı 15:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?