6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Eyüp Fatsa'dan anket tepkisi

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Sonar'ın yaptığı anketi eleştirerek, "Bu anketler kendisini darı ambarından görenlerin yapmış olduğu anketlerdir" dedi.


Milletvekili Eyüp Fatsa, Sonar'ın yaptığı anketle ilgili internet sitelerinde yer alan haberlere tepki gösterdi. "Aç tavuk kendisini darı ambarında görürmüş" deyimini kullanan Fatsa, "Bu anketler kendisini darı ambarından görenlerin yapmış olduğu anketlerdir. Biz bu anketlere ilk defa şahit olmuyoruz. Ne zaman Türkiye'de sıkıntı ve kaos görünse, 'acaba AK Parti'nin oylarını ne kadar azalttık' diye hemen arkasından bu tür anketleri dayatıyorlar. Bunların hiç birisi sahaya çıkarak yapılan anketler
değildir. Bunlar masa başında görmek istedikleri arzu ettikleri anketlerdir" diye konuştu.


AK Parti'nin Türkiye'de teknolojiyi ve bilimsel yöntemle çalışmayı en yoğun yapan siyasi parti olduğunu ifade eden Milletvekili Fatsa, "AK Parti birden çok kamuoyu araştırması yapmak suretiyle Türkiye'nin seçmen hareketlerini takip eden tek siyasi partidir. Dolayısıyla AK Parti'nin yaptırmış olduğu anketler, Sonar'ın yapmış olduğu anketlerin çok üzerindedir. AK Parti'nin kamuoyu desteğindeki oyları yüzde 55'in üzerindedir" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 15:41:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?