7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Farklı skor sürpriz oldu

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Orduspor, kendi evinde Güngören Belediyespor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, kazanacaklarını bildiklerini, ancak farklı skorun kendileri için sürpriz olduğunu kaydetti.Güngören Belediyespor gibi takımların erken gollerle çözülebileceğini ve kendilerinde bunu yaptığını ifade eden İldiz, "İyi bir gidişatımız var. Geçen hafta İzmir'de şanssız bir mağlubiyet aldık. Bu nedenle karşılaşma çok önemli bir hale gelmişti. Gerçekten bugün hem genç, hem de tecrübeli arkadaşlar çok iyi mücadele ettiler. Net ve farklı bir skor aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Kazanacağımızı biliyorduk ancak bu kadar farklı olabileceğini düşünmüyorduk. Güngören Belediyespor gibi takımlar ilginç rakiplerdir. Gol gecikse dirençleri artabilir ve maç zora girebilirdi. Erken gol atarak dirençlerini kırdık" diye konuştu.

Güngören Belediyespor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar da, alınan bu mağlubiyetten sonra çok ciddi yetersizliklerin daha da belli olduğunu belirtti. Devre arasında alınacak önlemlerle deplasmanlardaki kötü gidişatı değiştireceklerini belirten Özyazanlar, "Böyle bir maçın ardından bir değerlendirme yapmak tabi ki çok zor. Ancak çok ciddi yetersizliklerimizin olduğu belli. Ama bunu tabi ki, kendi içimizde dışarıya yansıtmadan çözeceğiz. Bunun yanı sıra Orduspor'a, takımıyla taraftarıyla hakkını vermek lazım. Gerçekten kendileri adına çok güzel bir futbol günü yaşattılar. Orduspor'u tebrik ederim. Devre arasından sonra alacağımız önlemlerle deplasmanlarda alınan kötü gidişatı değiştireceğiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 11:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?