6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Fatsa Belediyespor'a görkemli tesis

Amatör ligde mücadele eden ve görkemli bir binaya kavuşan Fatsa Belediyespor'a hedef olarak 3. Lig gösterildi.


Kulübün bir önceki yönetimi olan Özel Avrasya Medi Teck Hospital Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sarıçiçek ve ekibi tarafından 4 yılda yapılan 30 yataklı Fatsa Belediyespor Tesisleri, düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ticaret Odası Başkanı Fahri Tanrıkulu, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Koç, Emniyet Müdürü Tevfik Şahinel, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve futbolcular katıldı.


Açılışta ilk konuşmayı yapan Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Özyurt, kulüplerin başarılara tesisleriyle beraber koştuğunu belirterek, “Tesisleri olmayan kulüplerin hedeflerine ulaşmaları imkansızdır. Fatsa Belediyespor bu konudaki eksikliğini bu tesisi hayata geçirerek bir nebze olsun tamamlamıştır” dedi.


Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Eski Başkan İsmail Sarıçiçek ve AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Fatsa Belediyespor'un amatör ligden 3. Lig'e yükselmesi için her konuda destek olacaklarını dile getirdiler. Açılışta Fatsa Belediyespor'a katkıda bulunan protokol ve iş adamlarına birer şilt takdim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 19:29:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?