7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Fatsa SYDV 20. İş yerini açtı

Fatsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV), ilçede bugün 20. iş yerini açtı. SYDV Başkanlığı'na ısı cam imalatı iş yeri açma müracaatında bulunan Tuncay Efendioğlu'nun başvurusu komisyon tarafından kabul edildi.

Açılış hazırlıkları tamamlanan iş yerinin açılış törenine Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya, İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz, Sanayi Sitesi Kooperatifi Serdar Salman, Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Yılmaz ve sanayi esnafları katıldı.


Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, iş yerinin açılışı öncesi yaptığı konuşmada, iş yerinin açılması konusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak gereken incelemeyi yaptıklarını belirterek, "Bu projeye destek vermeyi uygun gördük. Projemiz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü'nce finanse edilmiş olup, toplam bedeli 10 bin YTL'dir. Vatandaşımız bu proje kapsamında kullanmış olduğu krediyi 2 yıl ödemesiz, 4 yılda 4 eşit taksitle ve faizsiz olarak geri ödeyecek" dedi. Konuşmanın ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 00:45:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?