6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Fatsa'da 2 liseye takdirname

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Avrupa Birliği Hibe Programları Leanorda Vinci Projesi kapsamında proje hazırlayarak öğrencilerini yurt dışı gezisine götürecek olan Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi ve Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi, Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ödül töreninde Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Tanrıkulu da hazır bulundu. Takdir belgeleri verilmeden önce Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Abdullah Özkan ve Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Ayşe Akyol, yaptıkları projeler hakkında bilgi verdiler.

Proje kapsamında ilk yıl 20, ikinci yıl 10 öğrenciyi öğrenci stajı amacıyla Almanya'ya gönderen Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi, bu yıl da 10 öğrencisini Hollanda'ya gönderecek. Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi ise 10 öğrencisini nisan ayı ortasında Avusturya'ya gönderecek.

Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, projeye katılan okul öğretmenlerini tebrik ederek, "Okullarımız bu proje kapsamında ilçemiz ve okullarımız adına önemli bir başarı elde ettiler. Çünkü bu projeler hibe şeklinde oluyor. Bunu başarmak çok kolay değil. Diğer okullarımızın da bu tür projelere katılmalarını bekliyoruz ve temenni ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 14:27:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?