7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Fatsa'nın çehresini değiştirecek proje

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 10 dönüm alan üzerine yapılacak olan spor kompleksinin proje çalışmalarının tamamlandığını belirterek, "Bu proje Fatsa'nın çehresini değiştirecek ve Karadeniz'de örnek olacak" dedi.

Yaptıkları projelerden bitenlerin, başlayıp devam eden projelerin olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Taahhüt ettiğimiz projelerden birisi de spor kompleksi projesiydi. Son olarak spor kompleksi projemizin de proje çalışmasını tamamladık. İhalesine hazırlanıyoruz. İnşallah bu ay içerisinde ihalesine çıkacağız. Bir aksilik olmazsa yerel seçimler öncesi projemizin temelini atacağız. Bu proje diğer projelerden daha büyük ve daha kapsamlı bir proje. Hal yaptık, balıkhane yaptık, kültür sarayını bitirme aşamasına getirdik. Sandal sefası projemiz başladı, devam ediyor, Atatürk Parkı sahil projemiz bitti. Bunların ötesinde spor kompleksi projesi çok daha önemsediğim bir proje. Çünkü bu proje sadece Fatsa'da ve Ordu'da değil Karadeniz'de örnek olacak bir proje" diye konuştu.

Toplam 10 dönüm alan üzerine kurulacak olan spor kompleksi projesinin kapalı ve açık mekanlardan ibaret olup, içerisinde baylar ve bayanlar için ayrı ayrı jimnastik salonları, sauna ve buhar odası, masaj odası, Türk hamamlarının olacağını ifade eden Başkan Anlayan, "Kapalı alanda ayrıca yarı olimpik yüzme havuzu olacak, oyun salonları ve kafeterya olacak. Açık mekanda ise açık havuzlarımız voleybol, basketbol sahalarımız, akua parkımız, halı sahamız ve yürüyüş alanlarımız olacak. Fatsa Belediyesi olarak asli görevlerimizle yetinmeyip, Fatsa'yı geleceğe taşıyacak misyon projelerimizle çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 22:54:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?