6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Fındık fiyatı açıklanıyor

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, fındık üreticisinin merakla beklediği fındık fiyatının Pazartesi günkü Bakanlar Kurulu'nda görüşülerek karara bağlanacağını söyledi. Fatsa, "İran Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'ye gelmesi ve Kafkaslar'da yaşanan kriz fındık fiyatını gündemin gerisine düşürdü" dedi.

Seçim bölgesi Fatsa'da fındık fiyatı hakkında soruları cevaplayan AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, "Geçtiğimiz hafta ülkemizde ve bölgemizde yaşanan sıcak gelişmeler maalesef Türkiye'nin gündemini belli alanlara çekti. İran Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'ye gelmesi bir taraftan da Kafkaslar'da yaşanan krize arabuluculuk gibi faaliyetler nedeniyle fındık fiyatının açıklanması biraz gündemin gerisine düştü. Fındıkla ilgili sıcak gündem Ankara'da takip ediliyor. Pazartesi günkü Bakanlar Kurulu'ndan sonra fındıkla ilgili açıklayıcı bilgiler yapılacaktır. Ben bağında, bahçesinde, sıcak hava şartlarında fındık toplayan emeğinin, alın terinin karşılığını bekleyen bütün üreticilerin müsterih olmalarını bekliyorum. Üreticilerimiz inşallah bu sene de alın teri ve emeklerinin karşılığının olduklarına inandıkları bütün spekülasyonlardan uzak, popülizmlerden uzak bir fiyat alacaklar" diye konuştu.

Milletvekili Fatsa, Toprak Mahsülleri Ofisi'nin bu sene de fındık alımında müdahil olacağını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 14:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin IP: 88.254.189.xxx Tarih : 25.08.2008 19:53:46

AKP nin önemli ismi Eyüp Fatsa yı bile Başbakan takmıyo heralde daha başbakan fındık fiyat açıklaması yapacak. yazık bu millete yaa. alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste bu hukumete karadeniz halkı cevabını verecektir mutlaka.