3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Firari kurbanlık yakalanamadı

FATSA'DA FİRAR EDEN 2. KURBANLIK YAKALANAMADI

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Bolaman beldesinde kurban edilmek üzere ahırdan çıkarılmak istenen kurbanlık, sahiplerinin elinden kurtularak izini kaybettirdi.

Bolaman Belediyesi Veteriner Hekimi Serhat Serdar'a ait olan kurbanlık, sabah kesim yapılmak üzere ahırdan çıkartılırken sahiplerinin elinden kurtuldu. Çevredeki bahçe içerisine kaçan kurbanlığı yakalamak için başta kurbanlık sahibi Veteriner Hekim Serhat Serdar olmak üzere birçok vatandaş seferber oldu. Bir müddet sonra kurbanlığı yakalamak için belediye görevlileri de geldi. Ancak kurbanlık öyle inatçıydı ki bahçeden bahçeye koşarak sahiplerini de peşinden koşturdu. Kurbanlığın kaçtığı fındık bahçelerinin de bayır olması yakalama çalışmalarını daha da zorlaştırdı. Vatandaşlar ve görevliler kurbanlığı yakalamak için nefes nefese kaldı. Kurbanlık en son Laleli Mahallesi istikametindeki fındık bahçelerine doğru kaçarak gözden kayboldu.

Kurbanlık sahibi Veteriner Hekim Serhat Serdar, "Bizim yerli kurbanlık, Angus cinsinden beter çıktı. Elimizden kaçarken, canımızı zor kurtardık. Saatlerdir uğraşıyoruz. Resmen bittik" dedi.

Kurbanlığı satan Fatsa Kasaplar ve Celepler Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Gülmez de kurbanlığın yakalanmasında seferber oldu. Başkan Gülmez ise, "Ben bu olaya çok üzüldüm. Kurbanlığın yarı parasından vazgeçmeye razıyım" diye konuştu.

FATSA'DA FİRAR EDEN 2. KURBANLIK YAKALANAMADI
FATSA'DA FİRAR EDEN 2. KURBANLIK YAKALANAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2010 Salı 15:37:05
Güncelleme :16 Kasım 2010 Salı 18:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?