7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Futbolcular kenti terk etti

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele edecek Ünyespor'da yönetim oluşturulamadığı için yeni transferler kulübü terk etti.


Ünyespor'da takım kurulmasına rağmen eski başkan Murat Sözkesen ile alacağının tahsili noktasında anlaşmaya varılamaması yüzünden yeni yönetim oluşamadı. Son 2 aydır Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nun yeni bir yönetim oluşturma çabaları da sonuçsuz kaldı. Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Yeni yönetim oluşturana kadar teknik menajerlik görevine Orhan İhtiyaroğlu'nu getirerek yeni takım oluşsun istedik. Biz de peşinden 'yönetim oluştururuz' dedik. Ancak yönetimi bir araya getiriyoruz, eski başkan
'takımı bıraktım' diyor, karar defterinde veya yazılı bir istifası yok. Alacaklarıyla ilgili konuşuyoruz; ama netice alamıyoruz. Bir grup geliyor 'yönetime talibiz' diyor. Ancak Murat Sözkesen yeni yönetimin önünü tıkıyor. Sezon başlayacak, hala yönetim oluşmadı. Murat Sözkesen'e kendin götür diyoruz, o da yok. Son bir aydır Ünyespor ile yatıp Ünyespor ile kalkıyorum, ama sonuçta bir oluşum gerçekleşmedi. Orhan hocamız da bugün takımı dağıttı" dedi.


Bavullarını alıp Ünye'yi terk eden futbolculardan Volkan Terlik ve Mustafa Acer, "Biz 20 gündür burada çalışıyoruz. Yeni bir yönetim oluşur ve transfer yapacakmışız gibi çalıştık, ancak şimdi bizlere 'Yeni yönetim oluşmadı, kendinize yeni bir kulüp arayın' dendi. Bu saatten sonra bizi hangi kulüp alacak bilmiyoruz" diye konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 19:07:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?