6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Gazetecilerin ilk konuğu vali oldu

Ordu Valisi Ali Kaban, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Yeni bir uygulama başlatan Ordu Gazeteciler Derneği, bundan sonra her cumartesi günü şehrin ekonomik, sosyal ve siyasi yönden önemli bir ismini gazetecilerle buluşturacak. Bu uygulamanın ilk konuğu Ordu Valisi Ali Kaban oldu.

Sıcak diyalogların yaşandığı kahvaltıya Vali Kaban, Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın, İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz'ün yanı sıra, dernek yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın tarafından karşılanan Vali Kaban, basın mensuplarıyla teker teker selamlaştıktan sonra hep birlikte kahvaltı masasına geçildi. Kahvaltı öncesi bir konuşma yapan Recep Aydın, bu tür organizasyonları bundan sonra da devam ettireceklerini söyledi. Vali Ali Kaban'ın katılımıyla ilk kez gerçekleştirdikleri kahvaltıyı geleneksel hale getireceklerini ifade eden Aydın, Vali Kaban ve İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Valisi Ali Kaban da bu tür sohbet ortamlarında bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti. Ordu'da uzun bir geçmişe dayanan gazetecilik kültürünün bulunduğunu, ilin valisi olarak bunun kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu kaydeden Vali Kaban, "Daha önce de bu tür organizasyonlarda gazetecilerle bir araya gelme fırsatı bulduk. Bu beni oldukça mutlu ediyor. Burada köylerde dahi gazete çıkıyor. Bundan sonra da bu tür organizasyonlarda bir araya geliriz" diye konuştu Kahvaltının ardından basın mensuplarıyla birlikte fotoğraf çektiren Vali Kaban, daha sonra dernek binasından ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 14:34:14
Güncelleme :18 Ekim 2008 Cumartesi 14:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?