6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Genç kıza otomobil çarptı

Ordu'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı lise öğrencisi genç kız, ağır yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kaza, Ordu-Giresun karayolu Şoförler Cemiyeti karşısında meydana geldi. Anadolu Lisesi'nde okuyan İknur K. (17), okula gitmek için bindiği dolmuştan indikten sonra yolun karşısına geçmek istedi. O sırada Ordu'dan Giresun istikametine seyir eden Cem Y.(28) yönetimindeki 06 FPV 86 plakalı otomobil, aniden önüne çıkan öğrenciye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kanlar içinde kalan ve ilk müdahalesi kaza yerinde yapılan öğrenci, acil servis ekiplerince Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 10:03:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat demir IP: 88.224.149.xxx Tarih : 15.11.2008 23:46:41

Öncelikle kızımıza acil şifalar diliyorum. Kazaya bizzat tanık oldum. çok üzüldüm. öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Kazanın olduğu nokta ordu-giresun anayoludur. Anayol üzerinde yaya geçişlerinin güvenli sağlanmasının en temel çözümü ya alt veya üst geçit yapacaksınız yada trafik ışıkları kullanacaksınız. Kazanın bulunduğu noktada ne alt yada üst geçit nede trafik ışıkları mevcuttur.. Yetkililere sesleniyorumm. gencecik fidan gibi çocuklarımız bu yollarda can verirken yada sakat kalırken, hiç mi vicdanınız sızlamıyor, yattığınızda nasıl rahat uyuyabiliyorsunuz.? Hizmet etmek için geldiğiniz bu görevlerinizi layıkıyla yapacaksanız yapın, yapmayacaksanız bırakın koltuk sevdasını, bu işi yapacak olanlar gelsin. Sorumluların en kısa zamanda gereken şekilde cezalandırılmasını umuyorum.