6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Genç öğretmenler yemin etti

Ordu'da '24 Kasım Öğretmen Günü' nedeniyle 8 öğretmen yemin ederek görevine başladı.

Ordu'da Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan program, Atatürk Kültür Merkezi'nde devam etti. Anadolu Öğretmen Lisesi'nin düzenlediği programda stajlarını ve aday öğretmenlik eğitimini bitiren 8 öğretmen Türk bayrağı üzerine yemin ederek görevine başladı.

Programda ayrıca emekli öğretmenleri temsilen 2 emekli öğretmene Ordu Valisi Ali Kaban tarafından 'hizmet şeref belgesi' verildi. Program öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen kompozisyon ve şiir yazma yarışmasında ilk üç dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, öğrenci korosu ve mini solo programı, halk oyunları ekibinin gösterisi ve Öğretmen Marşı'yla sona erdi.

Programlara Ordu Valisi Ali Kaban, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Celal Çürek, Emniyet Müdürü Ali Tom, Belediye Başkanı Seyit Torun, Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, İl Turizm ve Kültür Müdürü Erkan Gülderen'in yanı sıra, çok sayıda okul müdürü, öğretmen, öğrenci ve davetliler katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 14:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çağla günindi IP: 78.160.190.xxx Tarih : 24.11.2008 21:49:29

canım kardeşim öğretmenler günün kutlu olsun senine gurur duyuyoruz.