3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Güler'den ödenek müjdesi!

HİLMİ GÜLER'DEN OLİMPİK HAVUZA VE ODÜ'YE ÖDENEK MÜJDESİ

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler, Ordu'da halen inşaatları süren Olimpik Yüzme Havuzu ile Ordu Üniversitesi yatırımları için toplam 5.7 milyon lira ödenek çıkarıldığını açıkladı.

M. Hilmi Güler yaptığı açıklamada, halen inşaatı süren ve tamamlanma aşamasına gelen Ordu Olimpik Yüzme Havuzu için 2.5 milyon liralık ödenek çıkarıldığını belirtti.

Güler, şu anda havuzun fayans kaplamaları ile diğer ince sanat işlerinin yapıldığını ve muhtemelen 2011 yılının Mayıs ayında resmi açılışının yapılacağını kaydetti.

Ordu'da spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini, Durugöl'ün bir spor merkezi haline getirildiğini dile getiren Güler, “Olimpik Yüzme Havuzu'nu Ordu iline kazandırarak biz görevimizi yaptık. Bundan sonra gençlerimizden yüzme şampiyonalarında birincilikler bekliyoruz. Artık kendilerini yüzme şampiyonalarında gösterme zamanları geldi” dedi.

Ordu Üniversitesi'nin kampüs alanında bir çok fakülte inşaatı sürdüğünü, bunların bir an önce yüksek öğretime kazandırılması için çalıştıklarını da belirten Güler, “ODÜ'nün kampüs alanındaki inşaatların istimlak bedelleri için 3.2 milyon lira ödenek çıkarttık. Bu ödenekle birlikte inşaatlar daha hızlı ilerleyecek. Bir kaç yıl içerisinde ODÜ kampüs alanı birçok üniversitenin imrenerek baktığı bir eğitim alanı olacak” diye konuştu.

GÜLER ABD'DEN DÖNDÜ

Öte yandan Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler, ABD'de yapılan ara seçimlerini Avrupa Güvenlik İşbirliği Teşkilatı (AGİT) adına gözlemci olarak takip etti. Güler, ABD'de bulunduğu süre içinde New York ve Washington'da Cumhuriyet ve Demokrat Parti yöneticileriyle bir dizi görüşme ve incelemelerde bulundu. Güler, ara seçimlerin ardından dün Türkiye'ye döndü.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 11:57:03
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 12:03:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sadik Altas IP: 93.200.236.xxx Tarih : 4.11.2010 23:21:53

ordu vilayetinin yetistirmis oldugu yegane siyaset adamini tebrik ederim,sevgili bakanim yanindayiz.sadik Altas