6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

'Gündemimiz teknik direktör değil maç'

Bank Asya 1. Lig de mücadele eden Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Bilgihan, ''Orduspor olarak şu anki gündemimiz teknik direktör değil Diyarbakırspor maçıdır'' dedi.

Bilgihan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'un sezonun ilk maçında cumartesi akşamı deplasmanda karşılaşacağı Diyarbakırspor maçı için Diyarbakır'a gittiğini söyledi.

Yönetim olarak teknik direktör Ahmet Süphi Evke ile yollarını ayırmalarının ardından takımın başında antrenör Ahmet Apaydın ve ekibinin bulunduğunu ifade eden Bilgihan, ''Orduspor olarak şu anki gündemimiz teknik direktör değil Diyarbakırspor maçıdır'' dedi.

Takımın başına yeni bir teknik direktör getirip getirilmeyeceği konusunda şu aşamada herhangi bir şey söylemenin doğru olmadığını ifade eden Bilgihan, tek hedeflerinin sezonun ilk maçını galibiyetle kapatmak olduğunu belirterek, ''Sezonun ilk maçındaki hedefimiz sahadan üç puanla ayrılmak olacaktır. Bu zorlu maç öncesi tek sıkıntımız bazı futbolcularımızın lisanlarında problemler yaşanmakta olmasıdır. Ancak bu sorunları maç saatine kadar çözeceğimize inanıyoruz. Bunun dışında herhangi bir sıkıntımız yok'' diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 16:59:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?