6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Gürsoy ve Aydın OGD'de

Ordu Gazeteciler Derneği'nin (OGD) geleneksel hale getirdiği cumartesi kahvaltılarının bu haftaki konukları Ordu Ticaret Borsası Başkanı Necdet Gürsoy ile Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ömer Aydın oldu.

Dernek binası önünde OGD Başkanı Recep Aydın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Gürsoy ve Aydın, basın mensuplarıyla teker teker selamlaştıktan sonra kahvaltı masasına geçti. Sıcak ve sohbet ortamında geçen kahvaltıda fındık, Ulusal Fındık Konseyi'nin (UFK) politikaları, yaklaşan yerel seçimler ve Orduspor konuşuldu. OGD Başkanı Recep Aydın, geleneksel hale getirdikleri cumartesi kahvaltılarında Gürsoy ve Aydın'la bir araya gelmekten son derece mutlu olduklarını söyledi. Ordu ekonomisinin can damarı fındık konusunda değerli katkılarından dolayı konuklarını kutladığını ifade eden Aydın, Ordu'ya yararlı bir iş yaptıklarına inandıklarını kaydetti.

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Necdet Gürsoy ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Aydın da il ekonomisi ve soysal hayatına katkıda bulunacak bu tür organizasyonlarda her zaman yer alacaklarını belirttiler.

OGD'nin çok güzel bir alışkanlık başlattığını ifade eden konuklar, basın mensuplarıyla birlikte olmak adına kendilerinde bir akşam yemeği tertip edeceklerini kaydettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 13:09:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?