6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Güzelsu ve Karaaslan defnedildi

Ordu'da bir restoranda çıkan ve silahların konuştuğu kavgada aralarında İstanbul Channel eski sahibi ve Ordu Televizyonu'nun (ORT) imtiyaz sahibi Osman Güzelsu'nun da bulunduğu 2 kişi toprağa verildi.

Perşembe ilçesine bağlı Efirli mevkisindeki bir restoranda yanında getirdiği kameramanı Ergin Tut ile birlikte yemek yerken, çıkan kavga sonucu işadamı Remzi Karaarslan ile silahlı çatışmaya giren, yaralandıktan sonra olay yerine gelen Remzi Karaarslan'ın oğlu E.K. tarafından tabanca ile vurularak öldürülen Osman Güzelsu için Yeni Mahalle Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına siyasi parti yöneticileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Osman Güzelsu'nun yakınlarının başsağlığı dileklerini kabul ettiği cenazeye Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de çelenk gönderdi.

Katılan kalabalığın cami avlusunu dolup taşırdığı namazın ardından Osman Güzelsu'nun cenazesi ambulansla doğum yeri Gölköy ilçesine götürüldü. Gölköy'ün Özlü köyünde ikindi namazını müteakip kılınan ve köy halkının katıldığı ikinci bir cenaze namazının ardından Güzelsu'nun naaşı aile mezarlığında toprağa verildi. 

REMZİ KARAARSLAN'IN CENAZESİ
Olayda hayatını kaybeden işadamı Remzi Karaarslan da İmam Hatip Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yakınları tarafından dün Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Remzi Karaarslan'ın cenazesi, sabah Şirinevler Mahallesi'ndeki evine getirildi. Cenaze, evinden cenaze namazının kılınacağı İmam Hatip Camii'ne getirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Remzi Karaarslan'ın cenazesi, Ordu Belediyesi şehir mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazı sırasında Remzi Karaarslan'ın oğlu Erbay Kararslan gözyaşlarına hakim olamadı. Yakınları tarafından teselli edilmeye çalışan Erbay, ayakta zorlukla durabildi.

Polis ve çevik kuvvet ekiplerinin hazır bulunduğu ve hiçbir olayın yaşanmadığı cenaze törenine Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Okur, Birol Yılmaz, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkcı, iş adamları ve akrabaları katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 19:01:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?