6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Hamile eşi dayısının oğluna kaçtı

Ordu'da 5 aylık hamile eşinin 4 yaşındaki çocuğunu da alarak dayısının oğluna kaçtığını iddia eden Engin Özcan, çocuğuna kavuşacağı günü bekliyor.

Merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde baraka görünümlü evde hayat mücadelesi veren Engin Özcan (27), 5 yıl önce İstanbul'da Leyla Özcan (26) ile evlendi. Caner adında çocukları olan çift, ekonomik nedenlerden dolayı Ordu'ya taşındı.

Burada işe başlayan ve ailesinin geçimi için gece gündüz çalışan Engin Özcan, yengesinden gelen bir haberle yıkıldı. Eşinin çocuğuyla birlikte evi terk ettiğini öğrenen Engin Özcan, bütün girişimlerine rağmen eşinin ve çocuğunun izine rastlayamadı.

Eşinin İstanbul yaşayan ailesiyle irtibata geçen acılı baba, buradan da olumsuz yanıt alınca dünyası yıkıldı. Hiçbir şekilde eşine ulaşamayan ve arama girişimlerini sürdüren Engin Özcan, aldığı ikinci haberle bir kez daha yıkıldı. Eşinin dayısının oğlu ile kaçtığını ve en son Antalya'da görüldüğünü öğrenen Özcan, gelecek müjdeli haberi bekliyor. 5 aydır çocuğunun sesini duyamayan Özcan, çıktığı birçok televizyon programından da sonuç alamadı.

Eşinin çocuğunu da alarak evi terk etmesinden sonra hayata küstüğünü belirten Engin Özcan, "Eve geldim bulamayınca hemen otogara koştum. Ancak izine rastlayamadım. Daha sonra ailesinin yaşadığı İstanbul'a gittim. Annesi ve babasıyla konuştuk. Onlarda haberleri olmadığını söyledi" dedi.

Aralarında hiçbir bir problem olmadığını bu kaçışa kendinin de anlam veremediğini ifade eden Engin Özcan, "Daha sonra ailesiyle görüşmelerimde dayısının oğlu ile kaçmış olabileceğini söylediler. Artık eşimi istemiyorum. Ben çocuğumu göreyim yeter. Sadece çocuğumu görmek istiyorum. Zaten o da beni gördü mü baba diye ağlar. Kıyameti kopartırdı" diye konuştu.

Eşinin ve dayısının oğlunun en son Antalya'da görüldüğünü duyduğunu belirten Özcan, "Eşim kaçtığında 5 aylık hamileydi. Ekim sonunda doğum yapacaktı. Hastanelerde gören duyan olursa en yakın emniyet güçlerine ihbarda bulunmalarını istiyorum. Şu an zor şartlar altında hayata küs şekilde yaşıyorum. Yeter ki çocuğum gelsin. Gece gündüz çalışır ona bakarım" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 13:38:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?