6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Hilmi Güler geliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. M. Hilmi Güler, 'Enerji Verimliliği Projesi' kapsamında düzenlenecek olan bir takım etkinlikler için cumartesi günü Ordu'ya gelecek.


Kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ile toplumun tüm kesimlerinde enerjiyi verimli kullanma bilincini uyandırmak ve çeşitli faaliyetlerle ülke genelinde enerji verimliliği konusunu gündemde tutmak amacıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nca başlatılan kampanya kapsamında 'Enerji Verimliliği Projesi Ordu Organizasyonu' adı altında bir program gerçekleştirilecek. 26 Nisan Cumartesi günü saat 10. 30'da Enerji Verimliği Tanıtım Grubu'nun valilik makamını ziyaretiyle başlayacak programlar, saat 11.00 Belediye Başkanı'nı ziyaret, saat 12.00 kortejle şehir turu, saat 14.00 iki okul ziyareti ve promosyon dağıtımıyla devam edecek.

Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Fatih Han Ünal, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. M. Hilmi Güler'in de programa katılacağını açıkladı. Bakan Güler'in programının cumartesi günü saat 10.00'da Ordu Valisi, saat 11.00'de Belediye Başkanı'nı makamlarında ziyaretlerle başlayacağını belirten Ünal, program hakkında şu bilgileri verdi: "Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) saat 14.00'te iki etaplı eğiticilerin eğitimi semineri, saat 14.30'da Ordu Lisesi önünde Doğal Gaz Dağıtım Şirketi (AKSA) Fındık Gaz ilk kaynak töreni, AKM'de Bakan Güler'in eğiticilerin eğitimi hitaben konuşması, saat 18.00'de Bakan Güler ve üst düzey bakanlık bürokratlarının iş adamları ve sanayicilerle buluşması."


'Enerji Verimliği Projesi'nin pazar günü saat 16.00'da Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda Bakan Güler'in de katılacağı Ayna Grubu konseriyle devam edeceğini hatırlatan Ünal, saat 17.00'de Darıca-ı HES ziyaretlerinin de yapılacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 19:37:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Arda Ulaş Kılıç IP: 85.110.183.xxx Tarih : 26.04.2008 09:54:03

Türkiye'nin enerji bakanı acaba ne kadar enerji hakkında bilgilide orduda seminer tarzı bir şeye katılacak öyleya nükleere evet nasıl olsa