6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

'İdam cezası tekrar uygulansın'

Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Derneği (POLŞAD) Genel Başkanı Şenel Şahin, polis ve askere yönelik terör eylemlerinin arttığını belirterek, idam cezasının tekrar getirilmesini istedi.


Diyarbakır'da polis servis aracına düzenlenen saldırı olayından sonra bir açıklama yapan POLŞAD Genel Başkanı Şenel Şahin, dağa taşa bomba yağdırılarak bu sorunun çözülemeyeceğini kaydetti. Derhal Irak'ın kuzeyinde kapsamlı bir harekatın yapılması gerektiğini ifade eden Şahin, "Barzani yakalanıp Türk yargısı önünde hesap vermelidir. Bizim ülkemizin nasıl yöneteceğine Avrupa Birliği karar veremez, biz karar veririz" dedi.


Hainler ve onların işbirlikçilerinin önündeki engellerin kaldırıldığını ve bir an önce idam cezasının yeniden uygulamaya konulması gerektiğini söyleyen Şahin, "Bu günün Türkiye'sinde Kürt sorunu diye bir sorun asla yoktur. AB süreci diye diye askerlerimizin ve polisimizin eli kolu bağlandı. Hainlerin ve onun iş birlikçilerinin önündeki engeller kaldırılmış ve meydan hainlere bırakılmıştır. Bu hainler hiç acımadan gencecik vatan evlatlarımızı katlediyor.

Ülkemizi yönetenlere sesleniyoruz. İdam cezası yeniden uygulamaya konulsun. Bu hainler meydanlarda asılsın. Bizlere dost görünen Amerika nasıl idam cezasını uyguluyor, bizde aynısını yapalım. Ülke bütünlüğüne kasteden hainlerin ecellerini beklemeye hiç gerek yok. Askerlerimizin ve polislerimizin yaşama hakkını elinden alan hainlerin yaşama hakları yoktur" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 14:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?