6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

İki bakanlı bayramlaşma

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bayramın ilk gününü memleketleri Ordu'da geçirdi.

Belediye Ayışığı Düğün Salonu'nda her iki bakanın da katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene; Ordu Vali Vekili Turan Çuhadar, Belediye Başkanı Seyit Torun, AK Parti Ordu milletvekilleri Enver Yılmaz ve Eyüp Fatsa, MHP Ordu milletvekili Rıdvan Yalçın, Jandarma Alay Komutanı Celal Çürek, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği 3 günlük Ordu programını tamamlayan Kültür Bakanı Günay, bayramlaşmanın ardından İstanbul'a hareket etti.

Bayramlaşma programına devam eden Bakan Güler ise Ahmet Cemal Mağden Huzurevi ile Ordu Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek çiçek ve hediye dağıttı. Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret eden Güler, askeri merasimi selamladı. Güler, kısa süreli sohbetin ardından İl Emniyet Müdürlüğü'nde polislerle bir araya geldi. Burada polis ve askerlere hitaben bir konuşma yapan Güler, bayramların birlik beraberlik mesajları için en uygun ortamlar olduğunu söyleyerek, "Biz sizlere güvenerek gözümüz arkada kalmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü asayiş, insanın en önemli ihtiyacı. Bu açıdan sizlere teşekkür ederim. Jandarma ve emniyet gözümüzü arkada bırakmıyor" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, daha sonra Ordu Kadın Doğum Hastanesi'ni ziyaret ederek bayramlaşmak için Ünye ilçesine hareket etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 17:27:26
Güncelleme :8 Aralık 2008 Pazartesi 17:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail IP: 88.243.157.xxx Tarih : 9.12.2008 10:20:00

Bu nasıl iş anlıyamadım. Vali vekili Bakan beyi İl sınırında karşılayacakmış, vay vay, dünyanın hangi ülkesinde var bu, Atatürk saltanatı kaldırmış ama bizim bakanlar hala saltanat sürdürüyorlar.Bi de devletin valisine karşılamadın diye fırça atıyorlar. Bu vali bakanın emrinde mi? bu vali kendi kendine karar verebilir mi?