6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

İnternet sayesinde köy camisini ısıttı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir fındık fabrikasında muhasebeci olarak çalışan Murat Ataka isimli genç, kendi köyü olan Gölköy köyüne yaptığı internet sitesi sayesinde köy camisine ısıtma sistemi yaptırdı.

Murat Ataka’nın yaptığı site yurt içi ve yurt dışında çok sayıda kişi tarafından ziyaretçi akınına uğruyor. Siteyi yapmaktaki amaçlarının insanları geçmişe götürmek olduğunu belirterek, “Sitemizin meyvelerini almaya başladık. Camimiz için bir ısıtma sistemini kurduk. Köyümüze bir katkım olduysa ne mutlu bana” dedi.

SICAK SU CEMAATİ YÜZDE 50 ARTIRDI
Öte yandan, Ordu’nun Fatsa ilçesinde Topaloğlu Camisi’nin abdesthanesine sıcak su yapılamasından sonra cemaat sayısında yüzde 50 artış olduğu bildirildi.

Topaloğlu Cami Dernek Başkanı Ali Tanrıkulu, yapılan çalışmalardan dolayı cami cemaatine teşekkür ederken, cami imam hatibi Adem Kazel de sıcak sulu sisteme geçtikten sonra cemaatte yüzde 50 artış olduğunu açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 13:16:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aydın ŞİMŞEK IP: 85.98.16.xxx Tarih : 25.02.2008 18:02:19

Murat beyi bu muhteşem çalışmasından dolayı tbrik ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum. Yapmış olduğu sitenin adı yazılsaydı daha güzel olurdu.Hayırlı işler.