6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

İntihar eden OSB müdürüne son görev

Ordu'nun Fatsa ilçesinde perşembe günü çalışma odasında geçirdiği bunalım sonucu av tüfeğiyle kendini vurarak intihar eden Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Mehmet Akif Beşik, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Perşembe gecesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Mehmet Akif Beşik'in cesedi, dün öğle saatlerinde ilçeye getirildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Mehmet Akif Beşik'in bugün gerçekleşen cenaze törenine AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Orta Büyük Camisi'nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazında Mehmet Akif Beşik'in küçük oğlu Ömer Şevki de en ön safta yer aldı. Cenaze namazının ardından Beşik'in cenazesi, Kabakdağ köyünde toprağa verildi.

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ve Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, cenaze namazı öncesi yaptıkları açıklamalarda, her ölümün üzücü olduğunu; ancak Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalışmalar nedeniyle zaman zaman bir araya gelerek çalışma yapmaları nedeniyle Akif Beşik'in ölümünün biraz daha üzücü olduğunu dile getirdi.

Fatsa OSB Müdürü Mehmet Akif Beşik'in depresyon ilaçları kullandığı ve bu ilaçların etkisiyle intihar etmiş olabileceği vurgulandı. Fatsa Cumhuriyet Savcılığı'nın olaya el koyduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 16:09:37
Güncelleme :16 Şubat 2008 Cumartesi 16:16:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?