6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

İşte kaza kurbanlarının son fotoğrafları

Samsun Araştırma Enstitüsü'ndeki eğitim seminerinden dönerken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden Ordu Üniversitesi (ODÜ) öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Şahin Dere ve öğrencilerin kazadan 2 saat önce çekildikleri fotoğraflar ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, gün boyunca bulundukları Samsun Araştırma Enstitüsü'ndeki tarım alet ve araçlarının tanıtımı, yeni tarım teknikleri hakkında pratik bilgiler alan Yrd. Doç, Dr. Şahin Dere ve öğrencileri, daha sonra seminer salonuna geçerek brifing aldı.

Öğrenciler brifingi can kulağı ile dinlerken, Şahin Dere ise kendisine ikram edilen çayı içti. Hayli keyifli geçen seminerin ardından kısa bir şehir turu yapan Yrd. Doç. Dr. Dere ve öğrencileri, daha sonra Ordu'ya dönmek üzere otobüse bindi.

Öğrencileri otobüste gösteren fotoğrafın çekilmesinden yarım saat sonra ise kaza meydana geldi. Aynı kazada hayatını kaybeden Ziraat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Hatice Özen de tarım araçlarının tanıtımı sırasında verilen brifingi can kulağı ile dinlerken zaman zaman sorular sordu.

Bilgilerini zenginleştirmiş olarak Ordu'ya dönmeye hazırlanan Özen, seminerin bitmesinin ardından şehir turuna çıkmadan önce arkadaşlarıyla sohbet etti.

Aynı sınıfta öğrenim gören Musa Gündüz ise Samsun'a, kaza geçirmeyen diğer minibüsle gitti. Gün boyu seminer ve pratik dersleri dikkatle takip eden Gündüz, seminerin bitmesinin ardından bir süre dinlendikten sonra geri dönüş için ani bir karar vererek diğer minibüse bindi.

Minibüse bindiğinde hayli neşeli olduğu göze çarpan Gündüz'ün bu kararı sonu oldu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 17:23:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hakan HEKİMHAN IP: 88.251.195.xxx Tarih : 28.12.2008 01:05:03

Değerli Tarım camiasının değerli insanlarına Allahtan Rahmet geride kalanlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Üniversite ve araştırma camiası gönülden çalışan dürüst bir ışığını ve adaylarını kaybetmiştir. Vatan sağolsun....