6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

İzciler Çamlık'ta kamp yaptı

Fatsa izcileri, 'Gençlik Haftası' kutlamaları kapsamında Ordu ve Ünye izcileriyle birlikte Dolunay Çamlık Tesisleri'nde hafta sonu kampı yaptı.

Ordu'dan bir grup izcinin de katılımıyla oldukça kalabalık olan izci kampı, Cıngırt Mağarası'na yapılan yürüyüşle başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan 50 Fatsalı izci, sanayi sitesinde Ünye ve Ordu'dan gelen izcilerle birleşerek 160 kişiye ulaştı ve birlikte Cıngırt Mağarası'na yürüdü.

Burada Fatsa İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'nın kendilerine ikram ettiği yiyecekleri yedikten sonra bir süre bölgeyi gezen izci grupları, daha sonra Belediye Çamlık Tesisleri'nde kamp kurdu. Çamlıkta kurdukları çadırlarda konaklayan izciler, kamp sırasında bir takım etkinlikler yaptı. Kampta izcilerin oldukça neşeli oldukları gözlendi.

İzci Kampı Müdürü Murat Yeşiltaş, izci öğrencilerin yıl içerisinde öğrendikleri izcilik faaliyetlerini kamp sırasında uygulamalı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Biz bu kampla Fatsa, Ünye ve Ordu izcilerinin kaynaşmasını sağlayarak sevgi kardeşlik ve dayanışma duygularını canlandırmaya çalıştık” dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 22:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?