7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Kaban: En büyük tehlike ümitsizlik

İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, bir süre önce görevine başlayan Ordu Valisi Ali Kaban'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

İHA Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, ziyarette İHA'nın haber anlayışı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İHA'nın çalışmalarını takdir ettiğini belirten Ordu Valisi Ali Kaban da Basın Enformasyon Genel Müdürü olmayı beklerken Ordu Valiliği'ne atandığını belirtti.

Basın camiasına karşı özel ilgisi olduğunu belirten Vali Kaban, Ordululardan 'ümitsiz olmamalarını' istedi. Bir toplum için en büyük tehlikenin ümitsizlik olduğuna işaret eden Vali Kaban, "En büyük hizmet insanlara ümit vermektir. Birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Ümit olmadan, birlik olmadan fabrikalarda yapsanız huzursuzluk devam eder" dedi.

Basının bir topluma ümit aşılanması ve birlik beraberlik sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirdiğine dikkat çeken Vali Kaban, "İnsanlara ümit vermek, birlik ve beraberlik ortamını sağlamak konusunda basınla birlik içinde hareket edeceğiz. Bu hizmeti basınla birlikte yapacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 16:35:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?