7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

'Kalite' için daha fazla eğitim

Uzun bir hazırlık döneminden sonra 'ISO 9000 Kalite Yönetim Belgesi' alan Ordu Devlet Hastanesi, belgeyi almasına rağmen personelini 'müşteri memnuniyeti' için eğitimlerini sürdürüyor.


Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen ve 5 gün devam eden eğitimde hizmet verimliliği ve müşteri memnuniyeti değerlendirildi. TSE Ordu Temsilcisi Ufuk Ersoy, 5 gün boyunca hastane personelinin 'kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti' konusunda bilgilerini pratik ettiklerini, daha önce aldıkları eğitimlerde edindikleri bilgileri tazelediklerini dile getirdi. Eğitim seminerinin çok faydalı geçtiğini belirten Ersoy, "Bu inançla devam edildiği takdirde Ordu Devlet Hastanesi'nde müşteri memnuniyeti daha çok ortaya çıkacaktır" dedi.


Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Atilla Öztürk ise verilen hizmetin mutlaka insanlara faydalı olabilecek bir sisteme uygun olması gerektiğini kaydetti. ISO 9000 sisteminin müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğuna dikkat çeken Öztürk, "Elbette her doktorun, hemşirenin hedef ve hayalleri olabilir. Ama bunu gerçekleştirmek için bir sistem gereklidir" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 14:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?