6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Karadağ son yolculuğuna uğurlandı

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ordu'da katıldığı bir cenaze töreni öncesi açık alanda cemaatle birlikte öğle namazı kıldı.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle önceki gün vefat eden Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ ile FİSKOBİRLİK Ordu Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Karadağ'ın babası Temel Karadağ, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Eski CHP İlçe Başkanı olan Temel Karadağ'ın cenaze törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katıldı. Karayoluyla cenazenin yapılacağı Ordu'nun Uzunmusa köyüne gelen Bakan Günay, Karadağ ailesine başsağlığı diledi. Cenaze namazı öncesi kılınacak öğle namazı nedeniyle açık alanda açılan çadırların üzerinde saf tutan Bakan Günay, namaz kılarken bir ara dengesini kaybetti.

Daha sonra cenaze namazı için en ön safa geçen Günay, namaz sonrası kısa süre tabutun taşınmasına yardım etti. Cenaze namazının ardından yine Karadağ ailesinin yanına giden Bakan Günay, Özer Karadağ'ı teselli etmeye çalıştı. Bakan Günay'ın da kabristanlığa kadar takip ettiği Temel Karadağ'ın cenazesi, köydeki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesi'nde 2 gün yoğun bakımda yattıktan sonra vefat eden Temel Karadağ'ın cenazesine, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Tom, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, iş adamları, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 16:30:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Osman ERSOY IP: 212.175.115.xxx Tarih : 16.12.2008 16:49:12

Saygıdeğer Temel Amcaya Allahtan rahmet,yakınlarına sabırlar diliyorum. Osman ERSOY Kocaeli-Kartepe Derbent İÖO Müdürü