6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Karadeniz usulü köpük partisi

Ordu'da, Bodrum gecelerini aratmayacak köpük partisinde dansçı kızlar yürek hoplattı. Dansçı kızların üzerine atılan köpükler ise bidonlarda çamaşır deterjanı köpürtülerek Karadeniz usulü yapıldı.

Karadeniz Ticaret Fuarı'nın 5. gününde parti alanını dolduran Ordulular, önce dansçı kızların gösterisiyle hareketlendi. Ünlü tatil mekanlarını aratmayan köpük partisinde, dansçı kızların üzerlerine atılan köpükler için organizasyon görevlileri büyük çaba sarf etti. Dans alanının arkasında bidonlar içerisinde köpürtülen deterjanlar çılgınca dans eden kızların üzerine atıldı. Organizasyon görevlileri orjinal köpük makinesinin çok pahalı olduğunu, mecburen böyle bir fikir geliştirdiklerini söyledi.

Ünlü tatil yörelerinde kullanılan köpük cihazların çok pahalı olduğunu ifade edildiğini belirten görevliler, deterjan köpürtme işlemlerinin kendilerine 250 YTL'ye mal olduğunu belirttiler. Yürekleri hoplatan köpük partisinde dansçı kızların üzerlerindeki tişörtleri yırtarak çıkartması alkış topladı.

Dansçı kızların mola verdiği zamanlarda ise piste çıkarak gösteri yapan gençler, en az dansçılar kadar yoğun ilgi gördü.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 11:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
asi genç IP: 85.102.127.xxx Tarih : 7.07.2008 14:38:48

helal olsun......