7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Kardeş gibi ilçe başkanları

AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal ile Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, hem isimlerinin aynı olması, hem de birbirlerine benzerlikleri ile dikkat çekiyor.


Gerek Ordu'da gerekse Fatsa veya başka ilçelerde katıldıkları toplantılarda yan yana oturan iki başkanı vatandaşlar zaman zaman karıştırıyor. AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, bu benzerlikten dolayı zaman zaman ilginç olaylar yaşadıklarını, isimlerinin aynı olması dolayısıyla da vatandaşların yapacağı talepleri bazen karıştırdığını söyledi.

Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ise, başından geçen bir olayı anlatarak,"Geçenlerde katıldığım bir törende yanıma bir vatandaş yaklaştı.' Başkan sana bir iş havale etmiştim, o iş ne oldu ' dedi. Ben de, beni Fatih Han bey ile karıştırdığını anladım ama o ortamda havayı bozmamak için ' İlgileniyorum' demek zorunda kaldım. Buna benzer çok enteresan hatıralarımız oluyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 19:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ercan gevrek IP: 78.191.39.xxx Tarih : 14.09.2008 12:26:40

Bu haber mi yani şimdi? Orduda hem insancıl hem doğasal hemde maddi yönden bir çok benzerlikler var mesela kabataşın çatalpınarı yolsuz oluşu Kabataşın aybastının göçe yönelmiş olması Bakın mesele kabataş ve aybastının belediyecilik alanında yol olmaması sebebiyle gerilerde kalması daha bi çok benzerlikler var ama bakın gördünüzmü bir yol yüzünden nasılda bir çok şey birbirine benziyo