7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Kardeşlik güzeldir projesi

Fatsa Anadolu Lisesi Müdürü Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Kardeşlik Güzeldir Projesi” ile 3 ayda 500 öğrencinin farklı gelenek ve görenekleri yerinde görme fırsatı bulduğunu söyledi.

Fatsa Anadolu Lisesi, “Kardeşlik Güzeldir” isimli projesini düzenlediği fotoğraf sergisi ile sona
erdirdi. Fotoğraf sergisine Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atilla Yiğit, okul ve dershane müdürleri katıldı. Fatsa Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Çelebi, Kardeşlik Güzeldir Projesi'ni Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Projeleri kapsamında gerçekleştirdiklerini belirterek, “Projeye bu yıl şubat ayında müracaat etmiştik, Mart 2008 yılında kabul gördü. 25 Eylül 2008 tarihinde projemizi uygulamaya başladık. 3 aylık çalışmamızın ardından yaptığımız etkinlikleri göstermek amacıyla bir sergi açalım, dedik.

Projede, 'farklılıklarımız zenginliklerimizdir' mantığıyla hareket ederek farklı gelenek ve görenekleri gençlere yaşatmayı amaçladık. Yaklaşık 500 öğrencimizi bu projede aktifleştirdik” dedi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atilla Yiğit ise başarılı bir proje gerçekleştiren Fatsa Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Çelebi'yi tebrik etti.

İha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 18:17:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?