7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Katil zanlısı yakalandı

Ordu'da evinin 50 metre ilerisinde kafası parçalanmış bir şekilde bulunan genç kadının katil zanlısı olduğu iddia edilen şahıs yakalandı.


Edinilen bilgilere göre, Emine Yılmaz (33) adlı genç kadın, dün gece Cumhuriyet Mahallesi Ziraat Fakültesi karşısındaki evinden ayrıldıktan sonra sabah evinin yakınlarında ölü olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri incelemelerini yaptıktan sonra araştırmayı derinleştirdi. Genç kadının ailesiyle görüşen ve en son görüştüğü kişilerin kimliklerini tespit eden Jandarma, polisle işbirliği içerisinde O.G. (31) adlı şahsın ismine ulaştı.

Genç kadının henüz bulunamadığı saatlerde polisin şüpheli hareketleri nedeniyle ifadesini aldığı ve daha sonra serbest bıraktığı şahıs için tekrar aramalar başladı. 52 FD 250 plakalı otomobili kullandığı tespit edilen O.G. adlı şahıs, organize sanayi girişinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Aşırı derecede alkollü olduğu görülen şahıs Boztepe Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrol geçirildikten sonra jandarma ekiplerine teslim edildi.
Öte yandan sabah cesedi bulunan ve otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna götürülen Emine Yılmaz'ın 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 18:34:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?