6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Kaymakam çalışmaları izledi

Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, ilçeye bağlı Kılıçlı köyünde yürütülen KÖYDES çalışmalarını inceledi,yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.


KÖYDES çalışmalarıyla bu sene Kılıçlı-Tepecik-Aslancami bağlantısı, Karataş-Duayeri bağlantısı, Kabakdağ grup yolunda yapılacak 3 kilometrelik asfalt yol bakım ve onarım çalışmasının gerçekleşeceğini belirten Fatsa kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, “2007 yılında yaptığımız İnönü köyü köprüsü bağlantı yolu bu yılki programımız içerisinde. Burada 500 metre açılacak yola 6 bin metreküp dolgu malzemesi serilmesi ve sıkıştırması yapılacak. Diğer yapacağımız çalışma Kulak ve Gölköy köyünde yapacağımız toplam 2.2 alt temel malzeme yol, Mehmet Akif köyümüzde heyelan nedeniyle uçan grup yolumuz var. Buraya 2X35 metre ebadından perde istinat duvarı yaptıracağız. Duayeri, Yenikent, Bucaklı, Karataş, Oluklu, Tahtabaş ve Beyceli köylerimizde içme suyu çalışmamız bu yılki programımız içerisindedir. Bu içme suyu çalışmalarının maliyeti 1 milyon 277 bin YTL'dir” dedi.
Kaymakam Yurdaer, yolda çalışma yapan Müteahhit firma Demirten şirketi yetkilisi Ergün Demiriel'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam yolda inceleme yaparken yanına gelen bir vatandaş, “Bu yolda neydi çektiğimiz Kaymakam bey. Hasta götürürken çok zor anlar yaşıyorduk. Allah, sizi başımızdan eksik etmesin” şeklinde dua etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 10:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?