7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Kazadan sağ çıkıp çanta aradı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, takla atıp hurdaya dönen otomobilinden sağ kurtulan sürücünün çantasını araması herkesi şaşkına çevirdi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun istikametinden Giresun'a gittiği öğrenilen 34 DC 432 plaklı Celal A. yönetimindeki özel otomobil, dün gece 22.30 sıralarında Fatsa ilçesine bağlı Bolaman beldesi Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada otomobil hurdaya dönerken, sürücüsü Celal A. ile eşi Fatma A., kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sürücü Celal A.'nın kazanın şokunu atlattıktan sonra hurdaya dönen araç içerisinde ve yanında çanta araması ise herkesi hayrete düşürdü.

Yaralılar daha sonra 112 Acil Yardım ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2008 Perşembe 16:31:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sündüz aksoy IP: 85.105.40.xxx Tarih : 11.08.2008 08:25:30

bu kadarda olmaz ama !!!! çanta aramakta mı suç.. kaza yapan benim annemle babam bizi aramak için telefon arıyolarmış birde sağlık karnesi ne olmuş sağ çıkmış şükretmiş daha napsın akli dengeside yerinde normal olanı neden anormalmiş gibi gösteriyorsunuz... inşallah bu yorumumu yayınlarsınız... kendinize malzeme çıkarmak için saçma sapan şeyler yazmayın.. bencillik etmeyin o adamıda düşünün ok. birgün sizinde başınıza gelebilir... siz neyinizi arayacaksınız acaba???