7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Kore gazisi Mustafa Tepe, son yolculuğuna uğurlandı.

Kore Gazisi Mustafa Tepe'nin (79) Bolaman beldesi Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine İlçe Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Garnizon Komutanı Albay Volkan Öznacar, Fatsa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Abdullah Eraslan, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Şahinel, Bolaman Belediye Başkanı Sabri Serdaroğlu, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Hasan Serdar ve çok sayıda belde halkı katıldı.

Fatsa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Abdullah Eraslan, Kore Gazisi Mustafa Tepe'nin Türk bayrağına sarılı tabutu başında yaptığı konuşmada, herkesin böyle bir günü olacağını belirterek, "Bu musalla taşına gelirken şerefimizle gelmemiz lazım. Bir namazlık saltanatımız olacak ama ondan sonraki saltanatımız gelinecek şerefle olacak. Bu şeref hem bu şekilde olur hem de bizim manevi yaşantımızla alakalı olur. Mustafa amcamıza Allah gani gani rahmet eylesin" dedi.

Mustafa Tepe'nin cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bolaman Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 17:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet öz IP: 88.252.125.xxx Tarih : 26.12.2008 08:26:40

Allah rahmet eylesin, yattığı yer nur olsun. yazıldığı gibi Abdullah Bey cenaze münasebetiyle hiç bir konuşma yapmamıştır)