7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Kültür Derneği'nden ziyaretler

Ordu Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Ahmet Cemal Mağden Huzur Evi ve Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.


Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bakıma muhtaç yaşlıları ve kimsesiz çocukları unutmadıklarını ve her zaman onların yanında olacaklarını göstermek amacıyla bu ziyaretin gerçekleştiğini ifade eden Dernek Başkanı Seyit Torun, burada yaptığı konuşmada, dernek hakkında bilgiler verdi. Ordu'nun kültür ve sanatına katkılar sunan derneğin faaliyetleri kapsamında kendilerine her konuda yardımcı olmayı planladıklarını ifade eden Başkan Torun, "Bugün, halinizi hatırınızı sormak için buradayız. Bizden isteğiniz olduğunda her zaman yanınızdayız. Zaman zaman yine sizleri eşlerimizle birlikte ziyaret edeceğiz" dedi. Huzurevi Müdürü Taşkın Yurdakul, Çocuk Yuvası Müdürü Ender Yanık ve Müdür Yardımcısı Gülşen Tomakin ile birlikte her iki kurumu da gezen dernek üyeleri yaşlılara ve çocuklara karanfil dağıttı, çikolata ve şeker ikramında bulundu.


Ayrıca Çocuk Yuvası Kütüphanesi’ne kitap bağışında bulunan Dernek Yönetimi, istenilmesi halinde yuva çocuklarına özel kurs imkanı sağlayacaklarını da belirtti. Ordu Kültür Derneği Başkanı Seyit Torun, İkinci Başkan Timur Güngör, Genel Sekreter Eşref Öner ve Yönetim Kurulu üyeleri İsmet Duman, Koray Gidirişlioğlu, Gökhan Şahin, Nuran Çöl, Ömer Arslan, ziyaret sonrası Huzur Evi ve Çocuk Yuvası sakinleri ve personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 18:33:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?