6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Kurtuluş eski parkelerden kurtuluyor

Ordu'nun en eski mahallerinden Aziziye Mahallesi Kurtuluş Sokak, yağışlı havalarda buz pistine dönüşen eski parke taşlarından kurtuluyor.

Ordu Belediyesi, Aziziye Mahallesi'nde çevre düzenlemeleri kapsamında birçok sokağı yeni parke taşlarıyla döşeyerek modern bir yapıya kavuşturdu. Mahalle içerisinde tarihi bir yapıya sahip Kurtuluş Sokak bu düzenlemelerden nasibini almadı.

Yağmur ve kar yağışlarında zemindeki taşlardan dolayı kayganlaşan yolda vatandaşlar yürümekte zorluk çekiyor ve 15 dakika daha uzun süren bir başka yolu kullanmak zorunda kalıyor. Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Yılmaz, 2008 yılı içerisinde söz konusu sokakla ilgili mahalle sakinlerine müjdeli haber verdi.

Yılmaz, Kurtuluş Sokak'taki mağduriyetin müteahhitten kaynaklandığını belirterek, "Kurtuluş Sokak, 2007 yılı içerisinde prefabrik beton parke yol yapım ihalelerinde bir grup iş arasından çıkmış bir yoldur. Bu sokağın yapımı müteahhitten kaynaklanan bir takım sıkıntılardan bu ana kadar gerçekleşmedi. Fakat geçen yıldan 2008 sarktığı için bu yıl ki programda yapılacak yolların en başında gelmektedir. Havaların da uygun olmasıyla Kurtuluş Sokak'ın yapımını en kısa zamanda tamamlayacağız. Gecikmeden dolayı vatandaşlarımızdan özür dileriz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 15:14:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?