6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Masa Tenisi Şampiyonası Ordu'da

Yetiştirme yurtları arası Türkiye Masa Tenisi Turnuvası'nın Ordu'da yapılacağı açıklandı.


Geçen sezon Burdur'da düzenlenen şampiyonada hiç set vermeden Türkiye Şampiyonu olan Ordu Yetiştirme Yurdu öğrencileri, 2009 yılında yapılacak turnuvaya hazırlanıyor.

Çalışmalar bir yandan devam ederken, Ordu İl Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Yaşar da turnuvanın Ordu'da yapılması girişimlerinden sonuç aldı. Burdur'da yapılan turnuvada şampiyon olan Ordu'nun bu başarısı da göz önünde bulundurularak genel merkez tarafından turnuvanın Ordu'da yapılmasına karar verildi.

2009 yılı Haziran ayında yapılması planlanan turnuva için Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ordu'nun tanıtılması amacıyla girişimlerde bulunacak. İl Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Yaşar, turnuvanın Ordu'da yapılmasının küçümsenmeyecek önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Turnuvanın Ordu'nun tanıtımına katkı sağlayacağını ifade eden Hüseyin Yaşar, "Buraya sporcularla birlikte en az 250 kişi gelecek. Turnuvanın ilimize gelmesi hem turizm hem de tarihi değerlerinin tanıtılması açısından oldukça önemli" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 16:54:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?